Stichting Zeeuws Elftal

Zeeuwse Rabobanken hoofdsponsor van Zeeuws Elftal

De gezamenlijke Zeeuwse Rabobanken zijn de komende 3 jaren de nieuwe hoofdsponsor van het Zeeuws Elftal.

 

Rabobankdirecteur Johan de Winter: “ De drie Zeeuwse Rabobanken zijn trotse hoofdsponsor van het Zeeuws Elftal. Met aandacht voor voetbal op hoog niveau in Zeeland. We hebben een gemeenschappelijk doel. We streven beide naar kwaliteit en hopen anderen daarbij te inspireren. We kijken met een scherpe blik vooruit, en anticiperen op wat komen gaat. Doelgericht en met de juiste tactiek. Hiermee zetten we samen Zeeland op de kaart. “

 

Voorzitter Kees Roelse van de Stichting Zeeuws Elftal is blij met de steun van de Rabobank. “ We kunnen nu verder met initiatieven ontplooien voor wedstrijden van het Zeeuws Elftal. Ook kunnen we nu een nieuw wedstrijd en teamtenue aanschaffen.”

 

“De Rabobank werkt Zeeland breed en dat is wat we met de wedstrijden van het Zeeuws elftal ook nastreven. We zijn dan ook zeer erkentelijk voor steun van de Rabobank en voor de steun van de Zeeuwse voetbalverenigingen bij de organisatie van de wedstrijden van het Zeeuws Elftal. Zo als gezegd, het liefst  spelen we in heel de provincie. De plaats waar de wedstrijden van het Zeeuws Elftal worden gespeeld hangt, naast de steun van sponsoren, ook af van wat de verenigingen op die momenten aan organisatiekracht op de been kunnen brengen.” 

 

De ambitie om als Zeeuws Elftal tegen aansprekende tegenstanders te spelen, proberen we op dit moment in te vullen met wedstrijden in de eerste helft van juli. We hopen daar binnenkort nadere mededelingen over te kunnen doen.