De gezamenlijke Zeeuwse Rabobanken zijn hoofdsponsor van het Zeeuws Elftal.

Stichting Zeeuws Elftal

Zeeuws elftal neemt het op tegen FC Dordrecht (UPDATE 02-07)

ZEEUWS ELFTAL – FC Dordrecht is op zaterdag 18 juli om 17.00 uur de tegenstander van het Zeeuws elftal. Op sportpark De Stoofwei, het complex van VCK Koudekerke, nemen de beste Zeeuwse voetballers het op tegen de eerstedivisionist dat onder leiding staat van Gerard de Nooijer.

 

In eerste instantie zou het Zeeuws elftal tegen Real Zaragoza spelen, maar de Spaanse club verloor het duel om een positie in de Primera Division. Hierdoor moest de club vanwege beperkte financiële middelen het trainingskamp in Nederland annuleren.

 

Vervolgens is door het bestuur van Stichting Zeeuws elftal direct op zoek gegaan naar een andere opponent en heeft deze gevonden in FC Dordecht. Hiermee is het wederom gelukt om te voldoen aan de doelstelling om het Zeeuws elftal minimaal één keer per seizoen tegen een waardige tegenstander aan te laten treden.

 

Update 02-07 | Bekendmaking arbitrale trio

De wedstrijd tussen het Zeeuws elftal en FC Dordrecht wordt gespeeld onder leiding van het arbitrale trio Jo-Annes de Bat (scheidsrechter), Matthijs Jobse (ass. scheidsrechter) en Albert Bruggeman (ass. scheidsrechter).

 

Uitreiking Zeeuws topscorer en trainer van het jaar

Voor aanvang van de wedstrijd tegen FC Dordrecht worden ook de prijzen aan de topscorer en de trainer van het jaar uitgereikt.