De gezamenlijke Zeeuwse Rabobanken zijn hoofdsponsor van het Zeeuws Elftal.

Stichting Zeeuws Elftal

Omroepzeeland.nl Gelijkspel bij Vlissingen tegen Zeeuws Elftal

ZEEUWS ELFTAL - Het Zeeuws Elftal heeft vrijdag een oefenwedstrijd tegen VC Vlissingen met 2-2 gelijkgespeeld. Voor het Zeeuws Elftal scoorden Wissel en De Kroo.

Het Zeeuws Elftal kwam via Daniel Wissel (Zeelandia Middelburg) op een 0-1 voorsprong na zeventien minuten. Amper een minuut later bracht nieuwkomer Yves Nyemb Vlissingen op gelijke hoogte. Vlissingen trad aan met enkele nieuwe aanwinsten voor volgend seizoen. Nyemb gaf direct zijn visitekaartje af. Met zijn tweede treffer zette hij Vlissingen voor rust op een 2-1 voorsprong. Na rust scoorde Mart de Kroo (GOES) de gelijkmaker namens het Zeeuws Elftal.

Danny Blind

De wedstrijd werd gespeeld omdat Vlissingen honderd jaar bestaat op 1 augustus. Er waren circa driehonderd toeschouwers aanwezig. Een van de aandachtige toeschouwers was bondscoach Danny Blind.

FC Dordrecht

Het Zeeuws Elftal komt komende zomer ook nog in actie tegen een profclub. Op zaterdag 23 juli speelt het Zeeuws Elftal tegen FC Dordrecht, de club van trainer Gerard de Nooijer. Die wedstrijd wordt in Zierikzee gespeeld op het veld van MZC'11.

 

Bron: Omroepzeeland.nl