De gezamenlijke Zeeuwse Rabobanken zijn hoofdsponsor van het Zeeuws Elftal.

Stichting Zeeuws Elftal

Nieuwe voorzitter voor Stichting Zeeuws Elftal

Het bestuur van Stichting Zeeuws Elftal heeft Kees Roelse bereid gevonden om, per 1 april 2016, als voorzitter toe te treden tot het stichtingsbestuur. Kees Roelse heeft jarenlang ervaring in de Zeeuwse voetbalwereld.

Zijn entree in de voetbalwereld was in 1964 toen hij lid werd van v.v. "de Meeuwen".  Het helpen bij allerlei verenigingstaken is vanzelfsprekend. Gedurende elf jaar (1998-2009) was hij voorzitter van de voetbalclub uit  Zoutelande. Eerder zat hij acht jaar (1981-1989) als bestuurder aan de bestuurstafel.
 
Piet Koster is, op eigen verzoek, teruggetreden als voorzitter van het  stichtingsbestuur. Vanaf september 2007 bekleedde Piet Koster acht en half jaar lang deze functie. De stichting is in 2006 opgericht om de voetbalactiviteiten van het Zeeuws Elftal mogelijk te maken. Dat geldt ook voor voetbalactiviteiten van Jong Zeeland. Gestreefd wordt om per seizoen twee tot drie wedstrijden te organiseren voor genoemde elftallen.
 
Piet Koster heeft zijn strepen binnen het Zeeuwse en het landelijke voetbal volop verdiend. Zo was hij onder andere actief als topscheidsrechter in het amateurvoetbal, als voorzitter van V.C. Vlissingen en als voorzitter van de Betaald Voetbal Organisatie RBC Roosendaal. Piet blijft als adviseur beschikbaar voor de Stichting Zeeuws Elftal.