Stichting Zeeuws Elftal

Jong Sparta loopt in tweede helft over Jong Zeeland heen

Jong Zeeland heeft gisteren met 2-6 verloren van Jong Sparta. Na de eerste 45 minuten was de tussenstand 1-2, maar na de rust liep de beloftenploeg uit Rotterdam, die spelen in de Tweede Divisie, over de talenten uit Zeeland heen.

Jong Sparta, met Levi Bouwense uit Goes in de basisopstelling, kwam op een 0-2 voorsprong door goals van Mohamed Tahiri. Gino Zuppelli (die deze zomer de overstap van Walcheren naar Vlissingen heeft gemaakt), scoorde nog voor het rustsignaal de aansluitingstreffer.

Ayoub Boukhari maakte na de rust de 1-3, waarna Ewoud van Troost (Terneuzense Boys) voor de tweede Zeeuwse goal zorgde. Via Yousef El Kachati (2x) en Karim Loukili werd de eindstand bepaald op 2-6. Bron Omroep Zeeland