Stichting Zeeuws Elftal

Introductie Jordan van Langevelde

Beste voetballiefhebber,

 

Ik ben Jordan van Langevelde, de nieuwe secretaris van de stichting “Zeeuws Elftal”. Net zoals de overige bestuursleden een voetballiefhebber in hart en nieren!

 Van jongs af aan is voetbal mijn passie. In de jeugd heb ik altijd bij voetbalvereniging Kruiningen gespeeld, na enkele jaren in het 1e elftal heb ik de overstap naar Kapelle gemaakt. Na 3 seizoenen Kapelle heb ik op relatief jonge leeftijd de focus op het trainerschap gelegd. Uiteindelijk ben ik 6,5 jaar actief geweest bij Kloetinge en 1 jaar bij de jeugdopleiding JVOZ. In dezelfde periode heb ik nog enkele jaren op zondag bij de Hansweertse boys gevoetbald. Het afgelopen seizoen was ik trainer van Wemeldinge. Een moeizaam en lastig jaar met degradatie als gevolg. Ondanks dat blijf ik Wemeldinge en de andere clubs waarvoor ik gespeeld heb of trainer mocht zijn een warm hart toe dragen. Dit seizoen verleen ik wat hand- en spandiensten bij de jeugd van voetbalvereniging Kruiningen.

 De voetballerij neemt veel tijd in beslag dus veel andere hobby’s heb ik dan ook niet. Om zelf in beweging te blijven loop ik nog weleens een rondje hard of duik ik de sportschool in. Maar het liefst sta ik langs de lijn! Ook tijdens kantooruren ben ik bezig met sport. Ik werk namelijk als coördinator sport en bewegen voor de gemeente Reimerswaal. Hier probeer ik de burgers uit onze gemeente in beweging te krijgen en o.a. sportverenigingen te helpen met de organisatie van hun club!

 Enkele weken geleden werd ik gepolst door de stichting “Zeeuws Elftal” en na een bakje koffie was het gevoel direct goed. Een leuk, enthousiast bestuur met een gezamenlijk doel. De beste zeeuwse spelers bijeen brengen én de zeeuwse voetbalsupporter af en toe een leuke extraatje bezorgen. Aan dit proces wil ik graag mijn steentje bijdragen.

 

Tot ziens langs de lijn,

Jordan van Langevelde