De gezamenlijke Zeeuwse Rabobanken zijn hoofdsponsor van het Zeeuws Elftal.

Stichting Zeeuws Elftal

Deprez etaleert zijn klasse

JONG ZEELAND -  Met twee doelpunten en een assist liet Goes-spits Bart Deprez zaterdag zijn klasse zien namens Jong Zeeland. Het gelegenheidsteam won het vriendschappelijke duel tegen de Schouwswe selectie met 3-0.

Ondanks de slechte weersvooruitzichten waren er zo'n 375 toeschouwers afgereisd naar het complex van Bruse Boys. Een goede gok, want het weer viel mee, terwijl beide ploegen een leuke partij voetbal op de prima bespeelbare grasmat legden.

 

Al na acht minuten had de rappe Salim Sandee de score al moeten openen, maar hij stuitte op doelman Ruud van de Linde. Deze was in de 25e minuut echter kansloos op de inzet van Remco van Tiggele die op aangeven van Bart Deprez de 0-1 op het bord bracht.

 

Kort hierna toonde de goalie zich opnieuw de sterkste  in een duel met Sandee, meer even later werd hij toch van dichtbij geklopt door Bart Deprez: 0-2. "De eerste twee doelpunten werden veroorzaakt doordat onze linies voor rust, met de wind tegen, te ver uit elkaar speelden", zei trainer Thomas de Ridder na afloop.

 

Na rust kon Schouwen-Duiveland met de wind in de rug op zoek naar de aansluitngstreffer. Jeremy Hubregtse had deze na een kwartier op zijn naam kunnen brengen, maar hij miste.

 

Verdere wapenfeiten van de Schouwenaren waren een kopbal van Michel Maaskant die kracht miste en een vrije trap van Julius Bliek die dor doelman Alex Bakker met de vuisten werd gekeerd. Aan de andere  kant kreeg Jong Zeeland enkele goede mogelijkheden om verder afstand te nemen. Mede door een fraaie redding van doelman Van de Linde die een kopbal onder de lat vandaan tikte, bleef de 0-2 lang op het bord staan.

 

Acht minuten voor tijd wat het opnieuw Bart Deprez die na een fraaie combinatie op aangeven van Remon de Vlieger de eindstand op 0-3 bepaalde.

 

Selectie Schouwen-Duiveland - Jong Zeeland

Remco van Tiggele 0-1, Bart Deprez 0-2 en 0-3

Scheidsrechter: Jacob van de Berge

Aantal toeschouwers: 375

 

Bron: PZC

 

Kijk hier voor foto's van deze wedstrijd