De gezamenlijke Zeeuwse Rabobanken zijn hoofdsponsor van het Zeeuws Elftal.

Stichting Zeeuws Elftal

Aantrekkelijk duel in Bruinisse

JONG ZEELANG - Op zaterdag 17 december '16 werd op sportpark de Volharding een leuke, aantrekkelijke wedstrijd gespeeld tussen de talenten van Jong Zeeland en de beste voetballers uit de Regio Schouden-Duiveland. Op het voetbalveld van VV Bruinisse trok Jong Zeeland uiteindelijk aan het langste eind (5-2).

In de eerste helft was het even aftasten, maar al snel kwamen er leuke aanvallen op de mat. Met name de talenten van Jong Zeeland namen het heft in handen. Dit resulteerde in een 2-0 ruststand na doelpunten van Tim de Winter en Corne de Jonge.

 

Na de rust werd er nog meer gescoord. De 3-0 van Sjoerd Verhulst werd gemaakt na een assist van Martijn de Goffau. Ook de selectie van Regio Voetbal Schouwen-Duiveland liet zich gelden, Michel Maaskant tekende voor de 3-1. In deze open tweede helft kwamen beide teams een aantal keer gevaarlijk voor de goal. De eindstand 5-2 werd bepaald door goals van Sjoerd Verhulst en Yanick Melis (Jong Zeeland) en Domenique vd Berge (Regio Voetbal Schouwen-Duiveland).

 

Bekijk hier de fotoreportage.

 

Scoreverloop

1-0 Tim de Winter

2-0 Corne de Jonge

3-0 Sjoerd Verhulst

3-1 Michel Maaskant

4-1 Sjoerd Verhulst

4-2 Domenique vd Berge

5-2 Yanick Melis